Behang

Behang is prachtig en geeft elke ruimte sfeer met een mooie print of strakke kleur. Binnen een mum van tijd creëert u een compleet nieuwe look met een mooi behang. Een kamer behangen kan zoveel warmte en uitstraling meegeven, direct krijgt u een huiselijk gevoel. Of het nu gaat om het toilet, de kinderkamer of zolder. Een print of aparte kleur doet zoveel meer. 

Uitgebreide collectie

In onze showroom is een uitgebreide collectie behang te vinden met een grote variatie aan patronen en kleuren. Kies u voor een frisse kleur of voor een stijlvolle print? Een combinatie kan natuurlijk ook. Wij adviseren u graag over soorten, kleuren en combinaties. 

Speciaal behang

Behang kan in effen kleuren, met een mooie print erop of met een speciaal patroon. Ook zie en voel je steeds meer prachtige 3D structuren. Laat je verrassen met luxe behang wat eruitziet én voelt als bijvoorbeeld een vacht of als veren. Of wat zelfs gemaakt is van echte parelmoerschelpen!

Vliesbehang

Wil je extra bescherming van je muur en een strakke wand creëren? Hiervoor is vliesbehang de ideale oplossing. Kies voor een glad vliesbehang of voor vliesbehang met een structuur. Dit sterke, beschermende behang is perfect om te schilderen in iedere gewenste kleur.

Fotobehang

We hebben een ruime keuze aan mooie afbeeldingen die op behang kunnen. Jouw eigen afbeelding natuurlijk ook. Deze afbeelding wordt vervolgens op maat van jouw wand gemaakt. Voor een echt uniek resultaat!  

Een strak resultaat

Ieder type behang kunnen wij voor u aanbrengen. Denk hierbij aan behang met een patroon, glasvliesbehang en fotobehang. Laat u ontzorgen in het behangen en laat dit gerust over aan onze vakmensen. Onze professionele behangers zorgen voor een strak resultaat.

De merken die wij o.a. verkopen zijn

Merk 1 Merk 2 Merk 3 Merk 4 Merk 5 Merk 6 Merk 7 Merk 8 Merk 9 Merk 10 Merk 11