Raambekleding

De juiste raambekleding zorgt voor de juiste lichtinval in uw woning of bedrijf. Jaloezieën, gordijnen, vouwgordijnen, rolgordijnen zijn een kleine greep uit ons assortiment. Onze specialisten adviseren en ontzorgen u graag met de juiste raambekleding die past bij uw interieur. Wij meten en hangen uw gekozen raambekleding zelf bij u op. Dat is wel zo vertrouwd!

Jaloezieën

Jaloezieën zijn een populair product. En dat is niet voor niets. Met jaloezieën kun je perfect kiezen voor weinig of veel lichtinval. Verder zijn ze verkrijgbaar in verschillende materialen, maten en kleuren. Zoals hout, bamboe, kunststof of aluminium. Wij adviseren u graag in onze showroom.    

Gordijnen

Gordijnen zijn onmisbaar in elk interieur. Van licht doorlatende vitrage, naar in-betweens tot volledig verduisterende gordijnen. Gordijnen geven een warme sfeer en zijn geluiddempend.     

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen geven een warme en luxe uitstraling aan een ruimte. Door de horizontale lijnen van het vouwgordijn, lijken raam & ruimte optisch groter. U kunt kiezen uit elke soort stof. Ook kunt u de lichtinval en privacy bepalen door te kiezen voor transparante, semi-transparante of verduisterende stof.

Rolgordijnen

Rolgordijnen geven een strakke uitstraling en zijn makkelijk in gebruik. Je kunt kiezen voor een stof met een effen kleur of een patroon. Of kies voor een duo gordijn, waarbij je kunt kiezen voor de hoeveelheid lichtinval.   

Plissé gordijnen

Een groot voordeel van Plissé gordijnen is dat je zowel aan de onderkant als aan de bovenkant voor lichtinval kunt kiezen. Plissé gordijnen zijn verkrijgbaar in vele kleuren en ook kun je kiezen voor semi-transparante of verduisterende stof.   

Raambekleding op maat

De genoemde raambekledingen zijn slechts een greep uit ons assortiment. Wij hebben nog veel meer soorten beschikbaar in onze showroom. Kom gerust langs om de mogelijkheden te bekijken en te voelen. Wij geven u graag een passend advies.  

Horren

Horren laten insecten buiten en frisse lucht binnen! Voor elk raam of iedere deur kunnen wij horren verzorgen. U kunt kiezen voor een vaste inzethor of als u de hor wilt kunnen openen en sluiten voor een rolhor. 

De merken die wij o.a. verkopen zijn

Merk 1 Merk 2 Merk 3 Merk 4 Merk 5 Merk 6 Merk 7 Merk 8 Merk 9 Merk 10 Merk 11