Schilderwerk

In professioneel schilderwerk, zowel buiten als binnen zijn wij specialist. Een nieuwbouwproject, een  bestaand pand, een woonkamer of een plafond, wij zorgen dat het er gelikt uit ziet. In onze eigen verf-mengerij kunnen we elke kleur mengen die u wenst. Ons professionele team kan adviseren en voor de uitvoering zorgen.

Buitenschilderwerk

Met kwalitatief schilderwerk blijft uw woning of bedrijfspand zijn waarde behouden. Goed schilderwerk zorgt voor bescherming van het materiaal en voor een nette uitstraling. Buitenschilderwerk is gemiddeld eens in de vijf jaar aan vernieuwing toe. Verkleurd de verf? Komen er scheuren of laat de verf los? Dan is het tijd om de buitenboel in de verf te zetten.

Vraag offerte aan

Binnenschilderwerk

Toe aan een nieuwe kleur in huis of op het bedrijf? Wanden, deuren, kozijnen, plafonds, wij zorgen voor de gewenste kleur en bescherming. We geven graag advies over welke verf en kleur bij uw past. In onze eigen verf-mengerij kunnen we elke kleur mengen die u wenst. Met nieuw schilderwerk blijft uw materiaal goed beschermd en heeft u weer een frisse uitstraling.

Vraag offerte aan

Plafonds

Wilt u graag een strak plafond? Of juist een plafond met structuur erin? Onze vakmensen kunnen dit moeiteloos verzorgen. Ook een kleur op het plafond zie je steeds vaker. Vind je het lastig om de juiste kleur en structuur te kiezen? Onze stylisten helpen u graag. Zij kunnen een compleet 3D ontwerp voor u verzorgen, zodat u kunt zien hoe uw ruimte er in de nieuwe kleuren uit zal komen te zien.

Vraag offerte aan

De merken die wij o.a. verkopen zijn

Merk 1 Merk 2 Merk 3 Merk 4 Merk 5 Merk 6 Merk 7 Merk 8 Merk 9 Merk 10 Merk 11