Trapbekleding

De trap verdient steeds vaker een mooie plek in het interieur. Kiest u voor een strak gelakte trap of voor een warme gestoffeerde trap? Een combinatie is uiteraard ook mogelijk. Wij zijn gespecialiseerd in het schilderen en bekleden van trappen met tapijt, PVC en Marmoleum. 

Geschilderd

Een trap strak in de lak zetten kan al voldoende zijn. Kies de kleur die past bij uw interieur en de trap krijgt een natuurlijke of juist moderne uitstraling. Kies wel voor een harde en slijtvaste lak, om uw trap te beschermen en voor een zo lang mogelijk blijvend resultaat. Wij adviseren u graag in onze showroom.

Tapijt

Tapijt geeft een luxe uitstraling en het voelt zacht en warm aan. Het beschermd de trap en heeft een geluidsdempende werking. Ook maakt tapijt de kans op uitglijden kleiner.

PVC

PVC is beschikbaar in vele uitstralingen zoals houtlook of betonlook. Het is slijtvast en makkelijk schoon te maken. PVC wordt geplaatst met behulp van overzettreden, deze worden over bestaande treden heen aangebracht. Hierdoor ontstaat tijdens de renovatie weinig afval.

Marmoleum

Marmoleum is ontzettend duurzaam, omdat het gemaakt is van natuurlijk materiaal en omdat het zeer slijtvast is. Ook is het makkelijk schoon te maken. Ideaal dus voor intensief gebruik. Marmoleum is verkrijgbaar in ontzettend veel kleuren en designs voor een mooi resultaat.

De merken die wij o.a. verkopen zijn

Merk 1 Merk 2 Merk 3 Merk 4 Merk 5 Merk 6 Merk 7 Merk 8 Merk 9 Merk 10 Merk 11