Vloeren

In onze showroom kunt u een uitgebreid assortiment tapijt, PVC, vinyl en Marmoleum in vele kleuren en kwaliteiten bekijken en voelen. Alle vloeren en ondervloeren hebben hun unieke eigenschappen. Bij het adviseren en leggen houden we rekening met zaken als vloerverwarming of geluidsreductie. Dat geeft u de zekerheid van kwaliteit en jarenlang plezier!

Tapijt

Tapijt voelt lekker zacht aan en geeft veel warmte.  Het heeft een geluiddempend effect. Kies je voor hoogpolig of laagpolig tapijt? Of het gemak van tapijttegels? Allen zijn in vele kleuren en samenstellingen verkrijgbaar. Laat je adviseren in onze winkel.   

PVC

TPVC vloeren zijn er in heel veel verschillende prachtige hout en steen looks. PVC is perfect te combineren met vloerverwarming en het is geluiddempend. Het kan goed tegen water en is gemakkelijk te reinigen. In onze showroom kunt u een uitgebreid assortiment aan PVC zien en voelen.      

Vinyl

Vinyl is er in oneindig veel kleuren en patronen. Een modern visgraat patroon, nostalgische tegels, of een industriële betonlook. Vinyl kan prima gecombin.eerd worden met vloerverwarming. Het heeft weinig tot geen naden, kan goed tegen water en is gemakkelijk te onderhouden.          

Marmoleum

Een Marmoleum vloer is ontzettend duurzaam. Het is gemaakt van natuurlijk materiaal en het is een harde vloer die intensief gebruikt kan worden en ontzettend lang meegaat. Marmoleum is makkelijk schoon te houden en makkelijk in onderhoud.  Er zijn ontzettend veel kleuren en dessins om tot een mooi resultaat te komen.

Deurmatten

Deurmatten zijn cruciaal voor het behouden van de kwaliteit van uw vloer. De grootste schade aan uw nieuwe vloer ontstaat door zand, viezigheid en water. Ruim 70% hiervan kan buiten worden gehouden door een goede deurmat. Een goede deurmat heeft een oppervlaktestructuur die is ontworpen om vuil en vocht van schoenen te verwijderen terwijl de zachte structuur van de deurmat wordt behouden. In onze showroom hebben we een ruim assortiment deurmatten in verschillende vormen, kleuren en maten. Wij kunnen uw deurmat op maat maken tot een breedte van twee meter. 

De merken die wij o.a. verkopen zijn

Merk 1 Merk 2 Merk 3 Merk 4 Merk 5 Merk 6 Merk 7 Merk 8 Merk 9 Merk 10 Merk 11